Total de visualitzacions de pàgina:

6 de juny del 2012



Avui publiquem perquè tenim una raó especial. En primer lloc, donar les gràcies a Ferran i al seu bloc "PORTFOLI DEL PROFESSOR" per pensar en el nostre grup i en la resta dels nostres companys de classe  per tindre un detall com aquest amb nosaltres! Ens ha donat el premi "DARDOS". I com bé diu Ferran, nosaltres també anem a continuar el camí.

 Aquest premi és una manera de conèixer el treball de molts docents que amb el seu bloc ens obrin les portes de les seues classes, de les seues escoles, de les seues experiències…

Nosaltres, que estem en permanent formació, uns perquè l'acaben d'iniciar, l'altre perquè pensa que ha de ser així per tal que la seua funció docent siga completa,volem sumar-nos a la inciativa.
Bé, anem al gra, el portfoli del professor no és res, sense la visió dels seus alumnes, i és per això que d'acord amb les normes del premi, aquest es comparteix amb els qui, amb moltíssima il·lusió han començat el seu peregrinatge cap a la construcció d'un món molt millor gràcies a l'educació.
Les normes per a rebre el premi són:
-posar el premi al bloc.
-posar el link del bloc que te l’ha otorgat.
     - donar el premi a 6 blocs més. 
En resum el premi va a sis blocs que estan començant, i com a aprenents que són, fent camí, i de vegades perdent-se o caient per tornar alçar-se i reprendre de nou la senda.

1 comentari: